Tuina masseur 

Ik ben Wim Hoogbergen en vanaf 1 januari 2023 ben ik enkele dagdelen in Stroom & Stilte te Zutphen om Tuina massages te geven. Ook werk ik bij de praktijk Spirit and Touch in Amersfoort.

Wil jij een afspraak boeken? Stuur een mail naar wim@deduurzameeik.nl of app of bel naar 06-51056351. Kijk hier voor de tarieven.

Ik zie je op de massagetafel. 

Waar energie (Qi) stroomt is geen pijn. Ik ben bewust geraakt van Qi tijdens mijn wandeltocht door de Pyreneeën. Wanneer je na dagen wandelen in een verborgen vallei staat voel je dat de Qi in je lichaam een is met de omgeving. Opeens zie en voel je het. Wanneer je goed naar je lichaam luistert voel je de energie stromen. Je voelt je sterk en gezond. Ik ben me daarna gaan verdiepen in de Traditionele Chinese Geneeskunde omdat Qi hier een belangrijke rol speelt.  

Ik heb mijn opleiding tot Tuina masseur bij academie Bo-Yi gevolgd. Ik ben mij nu verder aan het ontwikkelen in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Zo beoefen ik dagelijks Qigong en ben in opleiding tot Tuina therapeut.  

Wim Hoogbergen massage Zutphen Spittaalstraat
Massage salon Spittaalstraat Zutphen
Wim Hoogbergen
Wim Hoogbergen in Andalusië